Köp ett utebord till uteplatsen

Köp ett utebord till uteplatsen

En trädgård måste ha ett utebord. Det finns inget bättre att en sommarkväll kunna sitta i solnedgången tillsammans med familjen och äta en god middag. Eller varför inte för den delen vakna till solens strålar till en frukost ute på terrassen? Utebordet är kanske det allra viktigaste, efter en skön solstol, för terrassen. Läs vidare för några tips på saker att tänka på vid köp av nytt utebord.

VidaXL.se – stort utbud av utebord

Vidaxl.se har ett stort utbud av utebord i olika prisklasser, olika material, olika storlekar och olika stilar. På deras hemsida kan du enkelt och smidigt beställa hem möbler online och få dem skickade direkt till din dörr. Snygga utemöbler av hög kvalitet som du garanterat kommer att bli nöjd med! Gå in på deras hemsida och köp utebord här.

Utebord ingår ofta i trädgårdsgruppen

Ofta ingår ett utebord när du köper en hel trädgårdsgrupp eller ett utemöbelset. Setet kommer med stolar, bord och ibland också solstolar. Perfekt för dig som vill bygga upp en uteplats från grunden och få allt levererat på samma gång.

Köp till sidobord till befintlig trädgårdsgrupp

Har du däremot redan en trädgårdsgrupp men vill ha ytterligare ett utebord eller ett mindre sidobord kan du köpa till det separat. Du kan blanda fritt från fantasin och blanda olika stilar, former och material. Det gör uteplatsen mer levande och inte så enhetlig som det ofta blir när alla utemöbler är av samma material och stil.

Utebord av betong – ett hett tips!

Ett bra tips är att köpa ett utebord av betong. Betong är ett extremt hållfast material som också enkelt står emot regn. Bordet står stabilt på plats och du kan i lugn och ro intaga måltiden vid bordet. I en modern trädgård för sig ett betongbord extra bra!

Runda mosaikbord skapar en mysig romantisk uteplats

Ett annat tips är att köpa ett runt mosaikbord till uteplatsen. Ett sådant utebord ger en annan känsla – en mer romantisk känsla mer anpassad för att dricka ett glas vin vid och njuta av solnedgången med en partner.

Comments Off